Независимо от естеството на проблема, не се колебайте да ни потърсите.

 

Мобилни устройства ремонт и поддръжка

Смяна на дисплей

Подмяна на дисплей, при счупване, намокряне, деформация и други проблеми.

Смяна на батерии

Ако вашата батерия държи по-малко от 1 работен ден, то определено се нуждаете от смяна с нова.

Смяна букса за зареждане

Проблем при зареждане на устройството, счупване на буксата за зарядното, замърсяване и други.

Ремонт на Лаптопи и компютри

Цялостен ремонт на Лаптопи и Компютри, поддръжка на принтери, ремонт на монитори. Всичко, от което имате нужда при проблем се намира в нашият сервиз. Профилактика, инсталация на операционна система, ъпгрейд, почистване след заливане с течност и всичко необходимо за безпроблемната ви работа с определената техника. 

Предлагаме консултация относно покупката на лаптоп. Може да разчитате на нас за избор на качествен, бърз и надежден компютър на цена, посочена от вас.

Проблеми с драйвери, операционна система, както и инсталация на програми – нашите специалисти са насреща. Всеки клиент получава гаранция за качество на услугите. Профилактика, диагностика и/или ремонт – не се колебайте и звъннете веднага.

Изграждане и поддръжка на офис системи

Безпроблемната работа на един офис започва от правилното изграждане на лан мрежата. Добавяне на правилните устройства, сървъри, компютри и т.н. са час от ежедневието на една фирма.
Обзавеждането на един офис с правилните Компютри, телефони, лаптопи и принтери е задължително звено за безпроблемната работа на всеки бизнес. Нашият екип ще предложи конкурентни цени за цялата необходима техника. Месечна поддръжка за всички устройства!
Видео наблюдението на един офис повишава сигурността и спокойствието на работа на служителите. Изграждане на цялостна система за видеонаблюдение според изискванията на клиента. Поддръжка и профилактика на системата, осигуряване на достъп до контролни органи (СОТ) при необходимост.
Не губете време в търсене на канцеларски материали. Ние ще се погрижим да доставим всичко от което имате нужда: Принтерна хартия, тонер касети, рокли за касов апарат, папки, химикалки и всичко от което имате нужда за да сте фокусирани изцяло върху вашият бизнес.