Фирмени и корпоративни предложения


Изработка на сайт

Трябва ли ви малък сайт с който да презентирате накратко бизнеса си в интернет? Ако да това е вашият пакет. И въпреки че пакета е „малък“ в него сме поставили всичко необходимо за вашият сайт включително хостинг и домейн. Поръчайте изработка на сайт при нас.


Рекламни пособия

Тук имате невероятната възможност, на едно място да поръчате всички видове печатни рекламни материали за Вашия бизнес, офис, заведение или лично за вас. Всичко това без да излизате от офиса или дома си.


Брандиране на автомобили

Брандирането на автомобили е евтин, лесен и ефикасен начин за достигане на вашата марка до голяма аудитория. Използването на собствен рекламоносител е възможност, която не трябва да се пропуска. Повечето фирми предпочитат брандирането на превозни средства като алтернатива на останалите видове външна реклама. Рекламата върху фирмени автомобили е мобилна, запомняща се и всеки ден достига до хиляди потенциални клиенти, увеличавайки разпознаваемостта на марката. Тя е дълготрайна и безплатна, с изключение на еднократният разход за изработка.


Работно облекло

Рекламната ни агенция работи с един от най-добрите и доказани европейски и китайски доставчици и производители на рекламни материали и сувенири затова сме сигурни, че можем да предложим нови възможности на нашите потенциални и настоящи клиенти. Ако ни се доверите ви гарантираме свеж и проактивен подход към разбирането на вашите бизнес и маркетингови цели.

Всеки успешен бизнес се нуждае от определени рекламни средства ...Предлагаме консултация относно покупката на лаптоп. Може да разчитате на нас за избор на качествен, бърз и надежден компютър на цена, посочена от вас.


Точната диагностика е първата стъпка към бързото и безпроблемо отстраняване на проблема. Освен това позволява на техника да даде точна цена на клиента, без тя да нараства в последствие.

1Изработване на рекламни тефтери, химикалки и календари
2Брандиране на рекламно облекло, изработка на баджове.
3Ключодържатели, флашки и др. подаръчни материали за вашите клиенти
4Флаери, папки и брошури за вашият бизнес.
5Дизайн и печат на винил за вашите събития
6Изработка на персонални подаръци, плакети и сувенири.


Всеки спестен лев от грижата за вашия преносим помощник ще бъде последван от редица проблеми, както и много повече разходи. Не пестете пари и си осигурете оптимални грижи – само при нас. Получавате нужното качество срещу всяка стотинка, която давате. Гаранцията – тя е сигурна, от нас – за вас.