Лаптоп сервиз

Дефектни и повредени лаптопи – нашият сервиз ремонтира всички марки и модели на пазара. Спеиализираните ни техници са запознати с основните проблеми на всеки един познат модел.

Услуги:

  • Пълно диагностично тестване
  • Цялостна проверка на софтуера
  • 24 часа натоварващи тестове
  • Смяна на повредени компоненти (при необходимост)
  • Обновяване на драйвери
  • Цялостно вътрешно почистване
  • Ъпдейт на BIOS (при необходимост)

Цените в нашият сервиз за достъпни за джоба на българина, спрямо услигите и дейностите, които прелагаме. За да се ориентирате колко ще струва това, за което се дошли, само трябва да попитате.

Матрица за лаптоп

Пукната, счупена или повредена матрица за лап топ – няма проблем. Най-добрто решение, което можем да ви предложим, е да я подмените с мова. При нас ще намерите оригинална матрица за всеки лаптоп.

Лаптопи – клавиатура

В повечето случаи проблемите с клавиатурата на лаптопа налага нейната подмяна. Ако сте я поляли с напитка или сте я повредили по друг начин – заповядайте! Предлагаме подмяна на цялата клавиатури с оригинални такива на най-достъпните цели на пазара в момента.

Лаптопи - оптично устройство

Когато вашето оптично око не работи или искате са смените старото DVD/ CD-RW – заповядайте при нас! Предлагаме ремонт на оптични устрйства, а когато искате ново – ще намерите най-новите на пазара на достъпни цени.

Лаптопи и компютри - (Hard Disk) твърд диск/ възстановяване на изтрити файлове

Не искате да изгубите информацията на твърдия диск, но има проблем – елате при нас и ще го реши. Дори да сте изтрили файлове по грешка, ще се възползвате от усугите на специалистите от отдел възстановяване на изтрити файлове.

Дънна платка на лаптопи и компютри

Предлагаме смяна и ремонт на почти всеки един елемент от дънната платка на Вашия лаптоп или Компютър. В нашият сервиз разполагаме с едно от най-съвременните методи за ремонт на лаптоп или комоютър и всеки негов компонент.

Зарядно и захранване на лаптопи и компютри

Развалено зарядно – ние сме тези, които ще ви помогнат. Препоръката е повредените зарядни да се подменят с нови. При нас ще намерите всички оригинални заядни и захранващи компоненти за всеки модел и марка лаптоп на пазара.

Батерия на лаптопи

Повредената батерия на лаптоп не се ремонтира. За ваше удобство предлагаме батерия за всеки един модел и марка на пазара в момента.

Помощ и консултация

Специалистите в нашият сервиз се справят с проблеми, с които никой друг не може. Независимо от естеството, не се колебайте да ни потърсите.

Предлагаме консултация относно покупката на лаптоп. Може да разчитате на нас за избор на качествен, бърз и надежден компютър на цена, посочена от вас.

Проблеми с драйвери, операционна система, както и инсталация на програми – нашите специалисти са насреща. Всеки клиент получава гаранция за качество на услугите. Профилактика, диагностика и/или ремонт – не се колебайте и звъннете веднага.

Внимание! Предлагаме инцидентни сервизни услуги, както и абонамент за поддръжка за вашия лаптоп.

Всеки спестен лев от грижата за вашият преносим помощник ще бъде последван от редица проблеми, както и много повече разходи. Не пестете пари и си осигурете оптимални грижи – само при нас. Получавате нужното качество срещу всяка стотинка, която давате. Гаранцията – тя е сигурна, от нас – за вас.