Samsung SSD Portable X5 1TB

720.00 лв.

SSD Samsung SSD Portable X5 1TB MU-PB1T0B/EU

Капацитет: 1 000 GB (1TB)
Външен/ вътрешен: External
Скорост на четене, MB/s: Up to 2 800 MB/s
Скорост на запис, MB/s: Up to 2 300 MB/s
Интерфейс: Thunderbolt 3 (40Gbps)

Categories: , Tag:

Description

SSD Samsung SSD Portable X5 1TB MU-PB1T0B/EU

Капацитет: 1 000 GB (1TB)
Външен/ вътрешен: External
Скорост на четене, MB/s: Up to 2 800 MB/s
Скорост на запис, MB/s: Up to 2 300 MB/s
Интерфейс: Thunderbolt 3 (40Gbps)

Цена: 720,00 лв.

X5 е предназначен за професионалисти, които искат да направят или компилират съдържание с висока резолюция по-бързо от всякога. Топлинното управление и защитата с парола предлагат както комфорт, така и сигурност.

Възползвайте се от силата на Thunderbolt 3
Интерфейс Thunderbolt 3 * и NVMe **
X5 е тук, за да утолите жаждата си за напреднали технологии. Thunderbolt 3 осигурява най-бързата честотна лента до 40 Gb / s, което носи светкавична скорост и производителност. Оборудван с удивителната скорост на NVMe интерфейса, X5 помага при обработката на по-тежки данни при по-високи скорости.

Никога не забавяйте отново
Скорост на предаване на данни
Прекарвайте повече време в творчество. Скоростта на четене / запис на X5 от 2,800 / 2,300 MB / s * е 5.2x / 4.5x по-бърза от Portable SSD със SATA интерфейс и 25.5x / 20.9x по-бърз от външен HDD **. X5 ви позволява да прехвърляте 20GB 4K UHD видео от вашия компютър на X5 само за 12 секунди. **

Засенчи ги всички
Революционен дизайн
Вие сте специален, така е и X5. Вдъхновена от суперавтомобил, нейната динамична и опростена форма подчертава скоростта, а лъскавият връх може да се похвали с премиум качество. Практичното матово дъно предпазва от приплъзване при задържане. Насладете се на максимална преносимост и оптимизиран дизайн, оборудван с най-съвременна технология.

Създаден да бъде хладен и издръжлив
Технология за управление на топлината
Никога не се безпокойте за топлината. Технологията X5 на DTG (Dynamic Thermal Guard) спомага за поддържането на оптимална производителност и температура, а радиаторът поддържа температурата на повърхността под 45 ° C *. Тялото му няма движещи се части и е подсилено с магнезиева сплав, която може да издържи дори падане 2м.

Защитете данните си
Допълнителна защита с парола чрез AES 256-битово шифроване *
Осигурете вашата лична информация и интелектуална собственост. Допълнителната защита с парола, базирана на AES 256-битово шифроване, сигурно защитава вашите данни.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung SSD Portable X5 1TB”

Your email address will not be published.